Hvordan velge materiale

Vi har flere typer materialer du kan velge å printe fotoproduktene dine på. Her får du tips og råd om hvert enkelt materiale som kanskje kan hjelpe deg litt på vei.

Akryl

Akryl gir et eksklusivt, moderne og stilig uttrykk! Bildet ditt printes direkte på baksiden av en 6 mm akrylplate, noe som skaper et ytterst skarpt bilde med ekstra dype og kraftige farger. Et rått og eksklusivt produkt som ikke falmer og er vannfast. Det unike, visuelle inntrykket dette gir, lar seg ikke til fulle gjengis på skjerm eller i trykksaker, men oppleves best «live». Materialet passer perfekt til dine fineste bilder som virkelig fortjener å komme frem i glansen!

Børstet aluminim

Børstet aluminium setter ditt personlige preg på bildene dine! Et direkte print på 3 mm aluminiumsplate er lett, holdbart og kan brukes på mange forskjellige måter. Med direkte print på aluminiumsplater kommer bildet ditt virkelig til sin rett. Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer. Så flott i seg selv at en ramme blir overflødig. Bildets farger og glans framheves og får motivet til å se ekstra flott ut. Børstet aluminium gir et robust og spennende preg, og effekten i bildet gir et flott og annerledes uttrykk enn andre høyglansede materialer.

Alle materialer oppfører seg forskjellig ved print og vil gi spennende og overraskende effekter.

Print på plate fra Presis DigitalprintHvit aluminium

Et direkte print på 3 mm hvit aluminiumsplate er lett, holdbart og kan brukes på mange forskjellige måter. Med direkte print på aluminiumsplater kommer bildet ditt virkelig til sin rett. Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer. Så flott i seg selv at en ramme blir overflødig. Bildets farger og glans framheves og får motivet til å se ekstra flott ut.

Print på plate av skum fra PresisSkum

Bildet ditt leveres trykket på en 3 mm skumplate/lettplate. Dette materialet er et av våre rimeligste alternativ for print på plate.

Tre

Print på tre gir bildene dine et røft og robust preg. Det skal mye til å finne en mer rustikk måte å presentere bildene på enn på treplater. Materialet det printes på er 45 mm tykt, så platene kan brukes til skapdører, bordplater, plater over kjøkkenbenken eller lignende. Dette gir utrolig mange spennende muligheter når det gjelder utsmykking av hjemmet ditt eller bedriftslokalene dine! Dette materialet er vårt mest solide og robuste alternativ til print på plate.

Magnet

Trykk på magnettavle brukes til planleggere som enkelt kan settes opp på kjøleskapet eller andre magnetiske flater. Platen er produsert i et materiale som er magnetisk og gjør at den fester seg på kjøleskapet som en magnet. Det er mulig å skrive med whiteboard-tusjer på tavlen, som gjør det enkelt å viske bort og skrive nytt for hver uke eller måned.

Tapet

Å printe bildene dine på tapet gir et spennende og inspirerende uttrykk! Tapeten monterer du på samme måte måte som annen tapet.

Navnemerkefolie

Våre navnemerker trykkes på en spesialprodusert folie som settes rett på klær, leker og utstyr. Dette er klistremerker som sitter som støpt! De tåler både tøff utebruk og vask i maskin. Vår kunder mener vi har de beste navnemerkene i markedet. Mer hardføre navnemerker finnes ikke!

avstandsfesterAvstandsfester i hjørnene

De mest brukte festene for å henge opp bilder, dørskilt eller planleggere er avstandsfester i børstet, matt aluminium. Avstandsstykkene kan benyttes på alle våre plater. Platene kommer levert med ferdig hull til festene. På formater opptil 100×100 cm anbefaler vi fire avstandsstykker, for større plater bør flere fester benyttes. Dette vurderer våre flinke trykkere når du gjør bestillingen din.

Avstandsfeste bak

En stadig mer populær variant av å feste plater, dørskilt eller planleggere er et avstandsfeste som festes bak selve platen med en skinne, og tilhørende skinne festes i veggen. På formater opptil 100×100 cm anbefaler vi flere avstandsstykker bak, for større plater bør flere fester benyttes. Dette vurderer våre flinke trykkere når du gjør bestillingen din.

Hjelp til design

Vi hjelper deg med justering, design og oppsett av trykklare filer hvis ikke presis.no har akkurat det designet eller type trykk du ønsker. presis.no  eies av Presis Digitalprint AS og vi har mange års erfaring med design og digitaltrykk av blant annet visittkort, flyers, plakater, årsmeldinger, medlemsblad, magasiner, brosjyrer, hefter og program.

Ønsker du hjelp til tilpasning eller design, send oss en uforpliktende e-post på post@presis.no, så hjelper vi deg videre i prosessen.

Pris per time tilkommer a´890,– per time (pris ekskl. mva) for spesialtilpasninger.