Ofte stilte spørsmål

Hvor lang er leveringstiden?

Bestilte produkter leveres innen én til to uker så fremt det ikke foreligger produksjonsforstyrrelser. presis.no tar ikke ansvar for forsinket levering forårsaket av eksterne samarbeidspartnere.

Dersom du ønsker produktet levert tidligere, send oss en e-post på post@presis.no, så hjelper vi deg!

Hvordan registrerer jeg med?

Du kan opprette en konto ved å registrere feltene som behøves i dialogboksen som dukker opp i programmet Impleo Web for Presis. Klikk på «Registrer deg» og følg anvisningene som blir gitt.

Jeg får ikke logget inn, hva gjør jeg?

Har du glemt brukernavn eller passordet ditt, kan du be om nye opplysninger ved å klikke på teksten «Glemt opplysningene dine? Klikk her.» under innloggingsfeltet. Du vil få tilsendt nye opplysninger til e-postadressen din. Sjekk søppelfilter/spam dersom den ikke dukker opp i innboks.

Hvor mye koster et produkt?

Alle priser og full produktoversikt finnes inne i programvaren. Fraktkostnader (fra 69,–) tilkommer på alle produkter.

Hvilke bilder kan jeg laste opp i programmet?

Brukeren alene har ansvaret for at opplastede bilder ikke støter mot lov, moral eller etikk. Brukeren har på samme måte ansvaret for at opplastet bilde ikke krenker andres opphavsrett eller annen rett. Skulle brukeren laste opp et bilde som fører til at det reises erstatningskrav mot presis.no, skal brukeren alene påta seg alt ansvar for prosess og skadeerstatning.

Bildene som finnes i programvaren, kan fritt benyttes til privat bruk.